Hvis du gerne vil have ham til at være lidt mere prins pilfinger, så læs med her!

Mænd er utrolig visuelle væsner, det betyder også at det foregår lidt anderledes i hovedet på dem. Kvinder bruger mere fantasien, og har en mere kompleks “lyst”. Det er ikke helt det samme hos mænd. Det er lidt det samme som at sætte noget lækkert mad ned foran et vildt dyr. Det er hvad der kan ses og duftes der reageres på. 

Fantasien kan også være der hos manden, den er nok altid bare mere visuel, end den er hos kvinden. Det forklarer også hvorfor tingene skal være større hos ham. Større fjernsyn, større bil, større alufælge, større ur… ja større altid. Du forstår nok pointen. Det er det visuelle der tæller. 

Prøv det frække lingeri og få en omgående reaktion!

Hvis du derfor vil have hans udelte opmærksomhed, gælder det om at klæde dig efter det. Et par sloggi trusser er nok ikke det rigtige valg. De er super praktiske, men ikke virkelig frække. Så skal du danse ind foran fodbold kampen og få ham til at slukke fjernsynet, så skal der lidt mere til. Du skal have fundet noget frækt lingeri frem. Det kan være den søde blonde body med et par selvsiddende strømper. Det kan være han er mere til lak og læder. Det kan også være han helst vil have dig i en catsuit. Uanset hvad han er vild med, så udnyt det groft. 

Har han først set noget han er vild med, ja så vågner dyret nok i ham. Det er faktisk en utrolig lækker fornemmelse når du kan se hans instinkter tager over. Han er ikke helt længere herre over hvad han gør og du bliver nærmest overfaldet. Det er netop det du får ved at bruge små visuelle tricks. 

Så vil du gerne have en stor farlig tiger derhjemme, så skal du huske at fodre ham rigtigt. 

Similar Posts